Căpșunele întăresc sistemul imunitar, scad nivelul colesterolului, au efect antiinflamator, ameliorează efectele reumatismului, sunt eficiente în cazul gutei, tratează problemele sistemului digestiv, ameliorează tulburările hepatobiliare și renale.
LIVRAREA GRATUITĂ LA COMENZI DE PESTE 150 RON
24 lei – 61 lei
Căpșunele întăresc sistemul imunitar, scad nivelul colesterolului, au efect antiinflamator, ameliorează efectele reumatismului, sunt eficiente în cazul gutei, tratează problemele sistemului digestiv, ameliorează tulburările hepatobiliare și renale.
Greutate | Nu se aplică |
---|---|
Ingrediente |
Căpșune (70%), zahăr din sfeclă invertit, zeamă de lămâie BIO, acid salicilic |
Gramaj |
250ml, 500ml, Pachet 250ml si 500ml |
Origine |
Căpșunele folosite provin din culturile localnicilor din Polovragi. |
Beneficii principale |
vitamina C, vitamina B6, niacină, riboflavină, acid folic, vitamina A, vitamina E, beta-caroten, potasiu, mangan, fluor, cupru, fier și iod |
Beneficii |
Căpșunele întăresc sistemul imunitar, scad nivelul colesterolului, au efect antiinflamator, ameliorează efectele reumatismului, eficiente în cazul gutei, tratează problemele sistemului digestiv, ameliorează tulburările hepatobiliare și renale. |
Mod administrare |
Se poate consuma ca atare (2-3 linguri/zi) sau diluat cu apă plată/carbogazoasă (1:5). |
Indicații |
Se agită bine înainte de folosire și se păstrează la loc răcoros (8°C), ferit de îngheț, umiditate sau de razele soarelui. |
Valabilitate |
3 luni |
Nu ai cont?
Crează un cont
Recenzii
Nu există recenzii până acum.