ÎNTREBĂRI

Plata produselor se poate ramburs sau online, prin credit card/transfer bancar.

După lansarea comenzii, verifică adresa ta de email. Noi îți vom trimite acolo toate informațiile necesare, precum și factura electronică. În cazul în care sunt probleme, ne poți apela la numerele de telefon din secțiunea Contact, pe WhatsApp sau folosind adresa noastră de email.

Costul de livrare este calculat automat și este afișat înainte de Checkout. Pentru comezile cu valoare mai mare de 170lei, transportul este gratuit.

Siropurile din fructe presate la rece sunt valabile 3-4 luni de la data producției. Siropurile produse prin infuzare, din plate medicinale, au valabilitatea mai ridicată, între 6-10luni, în funcție de sortiment. Dulcețurile noastre sunt valabile 12 luni de la data producției și se recomandă a se consuma în 10 zile de la deschiderea borcanului.

Siropul se poate consuma ca atare, în scop medicinal, câte 3-4 linguri pe zi, înainte de mese. El poate fi consumat și sub formă de suc, diluat în apă plată sau carbogazoasă, raport 1:5 (după gust). Noi îl mai folosim și în combinații cu limonada și în diferite cocktailuri alcoolice/nonalcoolice. De asemenea, se poate adauga în compoziția multor deserturi, pe post de topping sau amestecat cu iaurt și lapte. În perioadele reci ale anului, ne place să îl consumăm sub formă de băutură fierbinte. Tot ce trebuie să faci este să amesteci siropul nostru cu apă fierbinte, folosind raportul 1:5.

Siropurile din fructe sunt obținute prin metoda presării la rece, nu sunt pasteurizate, păstrând astfel gustul și proprietățile intacte. Nu folosim în procesul de producție – coloranți, aditivi alimentari, e-uri sau alte substanțe dăunătoare organismului. Siropurile din plante medicinale sunt obținute prin infuzie, la foc blând.

Materia primă este culeasă manual din flora spontană oferită de zona montană ce înconjoară Munții Căpățânii și Parâng, culturile localnicilor din Polovragi sau culturi ecologice certificate.

Sursa este specificată în pagina de produs și pe fiecare produs.

Zaharoza, pentru a putea fi preluată de organism, trebuie mai întâi să treacă printr-un proces de invertire, ce are loc în intestin, cu sprijinul unei enzime numite invertază care duce la transformarea zaharozei în două molecule mai mici – glucoza și fructoza– ce pot străbate peretele intestinului subțire și care pătrund în circuitul sanguin.

Invertirea din interiorul organismului se face cu niște costuri iremediabile și are două neajunsuri:

  • în acest proces se consumă cantități importante de calciu (preluat din sistemul osos, dinți, unghii, păr, etc)
  • conduce la epuizarea invertazei din intestine, ajungându-se astfel la intoleranță alimentară.

Recomandăm ca siropurile obținute din fructe presate la rece, sa fie păstrate la frigider, după deschidere și să fie consumate în maxim 2 săptămâni. Siropurile din plante medicinale sunt mai reziste și se pot păstra și în afara frigiderului (deși recomandăm daca este cu putință), într-un loc ferit de razele soarelui, îngheț sau umiditate.

Da! Atât sticlele cât și borcanele noastre se pot reutiliza. Se pot folosi ca recipiente de depozitare sau se pot strânge și împreuna putem găsi o cale de a le ridica de la tine. Noi le vom spăla, steriliza și apoi le vom introduce înapoi în circuit.

ÎNTREBĂRI

Solicitarea de retur o poți face:

  • din contul tău-link aici (trebuie să ai utilizator creat)
  • prin formularul de contact
  • pagina de facebook
  • apel/whatsapp 0735 239 714

Da! Lasă-ne datele de identificare în rubricile speciale în momentul plasării comenzii și factura electronică va fi emisa pe numele societății tale.

În cazul în care nu ești în România și dorești să comanzi de la noi, te rugăm să ne contactezi pentru a putea înregistra comanda ta. Împreună, putem găsi soluții convenabile și eficiente de transport pentru ca produsele să ajungă la tine!

Revenim curând cu un răspuns.

Revenim curând cu un răspuns.

Avem locații partenere aproape în toate colțurile României. Contactează-ne telefonic folosind numărul din secțiunea Contact, scrie-ne pe WhatsApp sau pe adresa de e-mail și te vom direcționa către cea mai apropiată locație de lângă tine.

Avem locații partenere aproape în toate colțurile României. Contactează-ne telefonic folosind numărul din secțiunea Contact, scrie-ne pe WhatsApp sau pe adresa de e-mail și te vom direcționa către cea mai apropiată locație de lângă tine.