CREDEM FERM CĂ SUCCESUL TREBUIE ÎMPĂRȚIT

Devino partenerul nostru

Fie că ești persoana fizică sau juridică, deții o locație sau ai un site, îți putem la dispoziție toate resursele necesare pentru a câștiga împreună!

Planuri pentru viitor

În anii ce au trecut am colaborat numai cu persoane juridice. Asta înseamnă ca am trimis partenerilor noștri cu locații fizice atât produse special făcute pentru HORECA dar și produsele cu care sunteți obișnuiți de pe site. Avem colaborări și cu alte site-uri ce acționează ca intermediari (ex. EMAG) dar am întâmpinat și probleme de-a lungul drumului.

Printre ele, cea mai des întâlnită este nerespectarea imaginii brand-ului nostru. Ca să rezolvăm aceste tipuri de situații, ne-am hotărât să realizăm un catalog de brand în care vă punem la dispoziție toate materialele necesare aprobate de către noi cât și un ghid de folosire a lor. Vă rugăm să-l explorați aici întrucât cele prezentate vor face parte din contractul de colaborare.

Al doilea aspect  ce dorim atât să-l clarificăm este oferta prețurilor și, mai ales, cine poate beneficia de aceasta. Vrem să oferim o modalitate de câștig și oamenilor fără o afacere și de aceea am introdus:

– (P.J.) Modele noi de contracte specifice domeniului de activitate
– (P.J.) Ofertare de preț negociabilă doar la cantități ce depășesc un anumit prag
– (P.F) sistem de Afiliati: pentru persoane cu sau fără firmă, pe sistem referal (detalii in secțiunea Afiliați)
– (P.F) sisteme de fidelizare pentru clienți ce cumpără des sau sunt de mult timp cu noi
– (P.F. & P.J.) Feed-uri CSV/XML cu produsele și datele lor ca să fim siguri că toți partenerii au aceleași imagini cu ale noastre și că sunt actualizați tot timpul.

378
LOCAȚII ÎN ȚARĂ
84
PARTENERI
26
SORTIMENTE PRODUSE
12000
COMENZI SERVITE
8000
CLIENTI
1
VIS REALIZAT

DEVINO PARTENER DIN EDEN

Așteptăm cu drag să vă primim în echipa noastră de parteneri. Pentru a solicita colaborarea cu noi vă rugăm să completați câteva date folosind formularul de mai jos. Promitem să luăm legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp.
Odată ce deveniți aprobat primiți și oferta de preț, acces la materialele noastre și ajutor în plasarea produselor noastre – în locații fizice sau online!

PROMOVARE

SOCIAL

social[at]dineden.ro

SEO

seo[at]dineden.ro

CONTENT WRITER

content[at]dineden.ro

VĂ AȘTEPTĂM

Toate ofertele vor fi studiate și vă vom trimite un răspuns. Mulțumim!

CÂȘTIGURI PENTRU TOȚI

AFILIAȚI + REFERAL

#
Fie că ai un mic site, ești influencer sau doar ne recomanzi familiei, vrem să ne asigurăm că ești răsplătit pentru fiecare efort de a ne promova. În decembrie lansăm programul de afiliere. Nu-l rata!
0 days 00 hr 00 min 00 sc

Venim în curând și cu un clip de prezentare pentru tot sistemul de afiliere