— Despre Din Eden — Din Eden

— Despre Din Eden

Orice este posibil atunci cand iti doresti cu adevarat sa realizezi ceva! Trebuie insa sa te dedici complet, sa pui suflet si iubire in ceea ce faci. Sa ai rabdare si sa crezi total in ideea si visul tau. Cand faci asta, totul devine o mica poveste iar munca... o aventura!

Parasind galagia si agitatia capitalei, am profitat de pacea si resursele oferite de catre frumoasa zona de munte ce inconjoara Polovragiul. Dorindu-mi un stil de viata mai sanatos, am tras un ochi si am urmat exemplele vecinilor mei, mi-am facut propria gradina si am inceput sa caut retete vechi pentru diferite preparate traditionale. Restul materiei prime necesare produselor le-am descoperit din joaca in timp ce exploram frumosii Munti Capatani si Parang.

Cu timpul, dupa multe incercari si experimente, am reusit sa ajung la gustul ce iti aduce aminte de bunici si copilarie, reusind sa imi fac un generos si variat stoc de produse naturale. Am umplut rafturile din camara apoi am 'profitat' de cativa prieteni pentru a degusta. Rezultatele au fost excelente, 'criticii' fiind foarte multumiti, incurajandu-ma constant sa continui.

Aceasta a fost scanteia ce a luminat drumul pe care Dumnezeu mi-a aratat sa merg! De atunci, am dorit sa ofer si altora placerea unui produs romanesc curat, natural, facut cu dragoste. Astfel, am depus multa munca si pasiune si azi va oferim Din Eden-Produse NaturaleToate experientele pe care le acumulam in viata ne ajuta sa descoperim cine suntem cu adevarat si ce ne dorim sa facem! Precum natura, trebuie sa urmam ciclul vietii si sa continuam sa evoluam si sa ne reinventam, sa ne adaptam si sa ne bucuram de fiecare secunda pe care o avem pe acest pamant!


Crescut in Polovragi, cele mai frumoase amintiri si trairi aici le-am avut, acesta fiind locul ce intotdeauna a fost pentru mine acasa. Tanar fiind, mi-am dorit sa incerc lucruri noi si sa caut sa ma dezvolt si sa ma cunosc mai bine. Am ales sa parasesc satul ce mi-a adus atatea bucurii si sa gust din experienta orasului. Lucrand multi ani in diferite posturi, fie ca au fost pentru firme mici sau chiar multinationale, in tara sau in strainatate, am reusit sa adun experienta necesara si sa ma dezvolt mai puternic pe plan personal. Insa oricat am incercat nu am reusit sa umplu golul lasat de dorul pe care il aveam de locul natal si de natura. Cand am simtit ca cedez si ca sensul pe care i l-am dat vietii nu mai corespundea cu ce imi doresc, am decis sa ma intorc acasa, in Polovragi si sa ma alatur proiectului " Din Eden". Impreuna cu Andrei, muncim sa va aducem din natura o gama cat mai varianta de produse naturale si traditionale.

De ce sa alegi să lucrezi cu noi?

FACEM TOTUL CU GRIJA, PENTRU TINE ȘI FAMILIA TA


Procesare manuala

Produsele sunt facute de mainile noastre, nu industrial.


Produs romanesc

Alegand produsele romanesti sustii producatorii romani.


100%
natural

Ingrediente din inima muntelui, nepoluate si nealterate genetic.


Pentru
sanatate

Mii de beneficii pentru sanatatea ta si celor dragi tie

Ne recomanda:

  • Produse de f buna calitate ! Felicitări ! Gamă extrem de variată
  • Produse super, prezentarea pe masura si 2 oameni frumoși care te întâmpină cu zâmbetul pe buze si inima deschisă. Multumim.
  • Produse 100% naturale,făcute 100% din suflet!Mulțumim Din Eden!🤗😍
  • Am fost incantata de produse, de ambalaje, de seriozitate! Recomand!