DIN 2015 PÂNĂ ASTĂZIREBRANDING 2019

În 2015 apăruse ideea siropurilor. Am pornit cu un buget de 200 RON, drumuri în sate adiacente și zile în care nu scoteam măcar banii pe benzină. Nu ne-am lăsat descurajați, am continuat să ne prezentăm la târguri cu fiecare ocazie.

Ideea s-a transformat în muncă, munca în pasiune și pasiunea în rezultate. Astăzi ne prezentăm ca o marcă marcă înregistrată , avem laborator și toate uneltele necesare pentru a onora numărul de comenzi lunare.

Dorim, prin rebranding, ca produsele noastre să răspleatască publicul fidel și să convingă și pe cel mai pretențios client că noi suntem răspunul, natural! Cum ajungem la acest obiectiv? Vă invităm să descoperiți în rândurile de mai jos!

Vă mulțumim!

01Tradiție

Un lucru ce va rămâne neschimbat este pasiunea depusă în a îți oferi produse naturale, cu gust de acasă, de demult.

02Feedback

Căutăm constant să îmbunătățim calitatea produselor noastre. În 2020, scopul nostru e să ținem legătura cu voi și să învățăm cum să vă oferim cele mai bune produse.

03Design

Am schimbat complet imaginea noastră. Am făcut-o pentru ca orice posesor al produselor Din Eden să zâmbească mai des iar orice companie parteneră să fie mândră de colaboarea cu noi.

DESCOPERIȚIPovestea noastră

În secțiunea de mai jos vă prezentăm drumul nostru – lung și nu tot timpul ușor – spre succes.

2015
Începutul Din EdenCălătoria noastră pornește cu părăsirea capitalei în favorea liniștii și păcii oferite de un mic sat din județul Gorj: Polovragi. Redescoperind natura, a apărut ideea unui sirop ce poate să-i captureze esența.
2016
Primul siropSiropul de muguri de brad și pin a dat startul produselor Din Eden. Entuziasmați, ne-am format mâna și am scos până la sfârșitul anului încă patru sortimente: cătină, soc, mentă, păpădie.
2017
AutofinanțareAnul precedent a pus cătina pe primul loc în micile vânzări făcute. La începutul anului 2017 a fost posibilă autofinanțarea; am achiziționat o minitarabă, am vândut produse pe Transalpina-Râncă și la Peștera Muierii. Spre sfărșitul anului aveam 4 sortimente noi și deja vindeam pe Facebook.
2018
DinEden.ro & utilajeÎn 2018 am făcut tranziția de la magazinul Facebook la magazinul online, am început să participăm la evenimente prin toată țara, lucru ce ne-a dat suficientă forță bugetară pentru a progresa.
2019
Marcă înregistrată, laborator, distribuție, rebrandingÎn 2019 suntem extrem de fericiți. Am participat la foarte multe târguri și evenimente, am mărit personalul. Am încheiat contracte de distribuție și am reușit să înregistrăm marca Din Eden. În toamnă am terminat de construit și laboratorul (cu certificatul DSV) și punctul final, rebranding-ul. Un an întradevăr bun și nu ne oprim aici!

Echipa Din Eden

Am fost alături de ei de la început. Drumurile au fost întradevăr lungi și uneori m-am rătăcit. Ca să ajung înapoi de fiecare dată închid ochii și adulmec mirosul copilăriei. Fibo - Cel mai bun cățel